På en festival kan du ikke undgå at se en Soundboks 3 overalt, og det forstår vi godt!

Artiklen indeholder:

Soundboks batteri og dets funktioner

Batteriet kan holde op til 40 timer på moderat volume! 40 timer! Soundboks har derfor sørget for, at det er nogle seriøse fester, man kan holde, når man bruger en af deres højtalere.

Soundboks har derudover været meget innovative og gjort det nemt at skifte batteriet, hvis du skulle formå at opbruge al strømmen. Se videoen ovenfor for, hvor nemt det er at skifte batteriet.

Derudover skal du lægge mærke til den indbyggede knap, der sidder på batterierne. Så snart du trykker den ind, lyser op til 5 hvide lys. De indikerer altså, hvor meget strøm der er på batteriet. Derudover kan samme knap og lys altså vise, hvis der er nogle fejl med batteriet, så lyser de nemlig rødt i stedet for hvidt. Her kan du enten genstarte batteriet, kontakte Soundboks support eller gå til din lokale Hifi-Klub for hjælp.

Den orange knap

På den anden side af Soundboksen sidder 3 funktioner. I dette afsnit fokuserer vi på den skrigende orange knap og hvad den kan.

Da Soundboks udgiver Soundboks gen. 3, har de tilføjet nye funktioner, som aldrig var set før. Det er nu muligt for Soundboks-ejere at tilkoble op til 5 x Soundboks 3 sammen og skabe den ultimative fest. Med den orange knap kan man vælge en Soundboks 3 som vært, og de andre skal tilkobles ved “join”-funktionen, som vælges ved at trykke på den orange knap, indtil den lyser ud for “join”. Herefter er det altså muligt at koble op til 5 stk. Soundboks 3 sammen.

Volumeknappen

Lydknappen strækker sig i et spænd mellem 1 – 11. Når Soundboks 3 og telefon er skruet fuldt op, spiller musikken altså ved 126 dB. Til sammenligning er herunder en graf fra Audika, som viser, hvor meget 126 dB reelt er.

Soundboksen har et indbygget LED, som indikerer, hvor meget volumen står på. Udover at det ser smart ud, er det også funktionelt, da det gør det nemt at få en fornemmelse af, hvor højt volumen er, når det er mørkt i lokalet eller til festen.

Herunder er en gif af led-panelet der skruer op.

Silikonehjørner

En af mine personlige favoritforbedringer udover lyd og design er silikonehjørnerne på Soundboks 3. De tidligere Soundbokse har haft metal kugler. Dette har gjort, at de har støjet ekstremt meget, når man sætter dem ned, metalkuglerne blev nemt ridset og ødelagt, og dermed grimme at se på. Her har Soundboks i stedet lavet silikonehjørner på Soundboks 3. Dette gør, at der nærmest ingen lyd er, når man stiller Soundboksen fra sig, men det hjælper også mod bassen i gulvet, så underboen ikke ligeså nemt fornemmer, at der er fest ovenover.

Holdbarhed

Herunder har vi lavet en animation for at vise hvilke situationer en Soundboks 3 kan bruges uden man skal være bekymret.

Soundboks 3 er ekstremt holdbar med dens kabinet i poppeltræ, aluminiumsramme og silikonehjørner, hvilket gør den ekstremt slidstærk. Soundboks 3 er desværre ikke vandtæt, men derimod vandafvisende. Det betyder, at den ikke kan tabes i en swimmingpool, men den kan sagtens tåle store mængder regn. Soundboks har bevidst demonstreret dens holdbarhed ved at udsætte den for slag med et aluminiumsbat, hvor den nærmest ingen skrammer fik. Det gør den til den perfekte festivalhøjtaler!

Fakta og tal

Her har vi forsøgt at finde en masse sjove tal og fakta omkring Soundboks 3 og generelt Soundboks.

  • Batteriet kan holde til temperaturer mellem -10°C og 40°C. Igen viser det bare, hvor ekstreme vilkår disse højttalere kan holde til! Så hvis du ønsker at feste i sneen eller ørknen, er det en mulighed, Soundboks har tænkt på.
  • Soundboks 3 kan spille op til 126 db.
  • Mulighed for at konfigurér til guitar, DJ-mixer, mikrofon eller andet aktivt instrument.
  • Vejer 15,4 kg.
  • Ifølge Soundboks selv er der produceret over 250.000 Soundbokse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *