Uanset om det er en bryllupsfest, konfirmation, havefest/sommerfest eller et studentergilde, foretrækker alle gæsterne kolde drikkevarer. En nem løsning er en 50 liters spand med vand og isterninger, men det er ikke holdbart for hele aftenen. Derfor er en diskret og nem løsning en køletønde

Hold jeres drikkevare kølige med en partycooler

Hos Boksudlejning.dk begyndte vi med at udleje højtalere til festen, men siden har vi udvidet vores sortiment, så vi nu også tilbyder en masse andet, der er med til at gøre din fest endnu bedre. Vi udlejer nu: beerpongbord, kulørte lamper, LED-lys, højtalere og køletønder.

Læs mere om vores andet udstyr:

Andet udstyr

Hvordan lejer jeg en partycooler?

Vi benytter os af Hygglo som tredjepart, da det sikrer en god oplevelse for både lejere og udlejere. Dette opnås ved, at Hygglo modtager betalingen og “fryser” beløbet, indtil lejeperioden er overstået, og begge parter er tilfredse. Desuden dækker Hygglos forsikring lejerne med en forsikring uden selvrisiko (0 kr. i selvrisiko), hvis der skulle ske et uheld under festen. Dette gør vi for, at du som lejer kan deltage i din egen fest uden at skulle bekymre dig om andet end blot at have en god tid.

Læs mere om Hygglo på vores FAQ.

Klik på knappen nedenfor for at blive viderestillet til Hygglos side, hvor du kan finde priser for udlejningen og booke din køletønde.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *