Tryk på knappen nedenfor for at udfylde kontaktformularen og så kontakter vi dig indenfor 24 timer, med et uforpligtende tilbud.

Lej en billig Soundboks til alt fra fest til festival

Skal du holde fest? Bryllup? Konfirmation? Eller deltager du til en af de mange festivaller i Danmark så skal du ikke gå ned på musikken!

Lej en af de kraftfulde højtalere som selv din mormor kan betjene.

40 timers fest

Med en Soundboks 3 kan du feste uafbrudt i 40 timer ved afspilning på moderat volumen. Eller give den gas i 5 timer ved fuld lydstyrke (126 dB). (En voksen mands råb er 80 dB)

OBS. (Oplader følger med ved udlejning så mulighed for at lade batteri og spille samtidigt så festen aldrig slutter)

Hvordan lejer jeg en Soundboks?

Vi udlejer gennem Hygglo som er en ekstern hjemmeside. Du vil derfor modtage et link til en af vores Hygglo annoncer når vi i fællesskab har aftalt en leje.

Vi benytter os af Hygglo som tredjepart da det sikre en god oplevelse for lejer og udlejer. Dette gøres ved at Hygglo modtager betalingen og “fryser” betalingen indtil lejeperioden er overstået og begge parter er tilfredse. Ligeledes dækker Hygglos forsikring lejer med en forsikring uden selvrisiko hvis der skulle ske et uheld til festen. Det gør vi for at man som lejer kan deltage i sin egen fest uden at skulle bekymre sig om andet end blot at have en god fest.

Hvad gør jeg hvis jeg fortryder?

Som standard har vi 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige du kan fortryde indtil 14 dage før afhentningsdatoen. Hvis du fortryder må du straks tage kontakt til os og vi vil håndtere den enkelte sag med dig.

Vi tror på at glade kunder kommer igen med deres venner og vi ønsker derfor ikke at være strikse.

Læs mere på vores FAQ